tag:blogger.com,1999:blog-5179491447205624032.post8501820435321628492..comments2023-08-29T17:32:18.175+02:00Comments on Glade dager: Godt brødElisehttp://www.blogger.com/profile/00705151362008088557noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5179491447205624032.post-54398624845442311352009-08-09T16:14:33.721+02:002009-08-09T16:14:33.721+02:00Heisann! Det høres fortreffelig ut! Ønsker deg en ...Heisann! Det høres fortreffelig ut! Ønsker deg en god søndag med ferskt brød i hus.Elisehttps://www.blogger.com/profile/00705151362008088557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5179491447205624032.post-55197384376276397672009-08-09T15:44:57.961+02:002009-08-09T15:44:57.961+02:00Jeg sitter og spiser første skive av dette brødet ...Jeg sitter og spiser første skive av dette brødet nå, som jeg har brukt søndagsformiddagen på å bake. Kjempegodt! Takk skal du ha, dette skal bakes mer.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5179491447205624032.post-89058871770882575702009-07-31T20:48:13.651+02:002009-07-31T20:48:13.651+02:00Hei :)Hasselnøt finn eg i skogen. Du kan og plante...Hei :)Hasselnøt finn eg i skogen. Du kan og plante en hassel i hagen om du har det..så får du nøt kvart år.Ramme Alvorhttps://www.blogger.com/profile/01569192184742864709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5179491447205624032.post-76447582348080081652009-07-26T22:46:37.195+02:002009-07-26T22:46:37.195+02:00Hei anonym. Bra at du utviser bakeskjønn! 15 gr sa...Hei anonym. Bra at du utviser bakeskjønn! 15 gr salt tilsvarer cirka 3 teskjeer. Jeg syntes ikke brødet ble urovekkende salt i smaken, men det er selvsagt ingenting i veien for å redusere på mengden. Dersom du ønsker å redusere saltmengde i gjærdeigoppskrifter har ikke det noen nevneverdig betydning for kvaliteten på deigen og sluttresultatet. På mindre mengder ingredienser som av og til oppgis i gram synes jeg det er betryggende å bruke en elektronisk vekt for å få det så nøyaktig som mulig. Uansett er det langt viktigere å behandle gjæren riktig i kombinasjon med riktig temperatur på væsken selvsagt. Lykke til:)Elisehttps://www.blogger.com/profile/00705151362008088557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5179491447205624032.post-81387414213464845222009-07-26T22:15:16.741+02:002009-07-26T22:15:16.741+02:00Men skal det virkelig være 15 gram salt?Men skal det virkelig være 15 gram salt?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5179491447205624032.post-40375602976957926472009-07-24T18:12:54.877+02:002009-07-24T18:12:54.877+02:00Takk for deling av brødoppskrift!
Her i huset går...Takk for deling av brødoppskrift! <br />Her i huset går det nesten utelukkende i hjemmebakt brød og min kjøkkenmaskin får kjørt seg ofte. Jeg baker gjerne mange i slengen og legger i fryseren. Jeg er veldig glad i å bruke havregryn i brød, synes det blir ekstra saftig da. <br />Jeg skal følge med på deg og pese deg litt ekstra dersom brødbakepiffen går ut av deg ;)Anonymousnoreply@blogger.com