lørdag 25. april 2009

Friskus-frokost

I februar i år startet treningsstudioet jeg går på en motivasjonskampanje for å dra folk ut av soffan og opp på trimsykkelen. Ved å trene seg til en poengsum på 1600 poeng ble man med i trekningen om gavekort på reise. For hver økt fikk man 50 poeng, så ja, det har blitt en del økter på meg. Stolt var jeg i går da jeg kunne skrive navnet mitt på tavla. Nå er ikke gevinsten så veldig viktig, det var vel heller konkurranseinstinktet som kom frem i kombinasjon med den typiske brudeklisjéen om å ville se superfit og deilig ut på den store dagen!

Jeg følte det var på tide jeg fikk en belønning siden jeg har vært så flink, så i dag var det spa med massasje og maske etterfulgt av frisør. Luksus!
Etter desserten er som kjent frokosten dagens viktigste måltid, og her var min frokost idag.Brødskiver med filadelfiaost, tunfisk, pesto og gressløk, druer som dessert og smoothie. Favoritten er her i gården er blåbær og banansmoothie.
Vi lar bananene ligge lenge til modning slik at de blir så søte som mulig, så skjærer vi dem i biter og putter i fryseren, klare til plutselig smoothiebehov. Så enkelt og godt!

4 kommentarer:

 1. du verden...så innmari godt ut....er sikker på at du har gode slankematoppskrifter til oss som sliter....e tom førr erfaring med sånn kaloritelling osv....kosa mæ her hos dæ på sia di i allefall---go helg

  SvarSlett
 2. Så flink du er!!! Skulle ønske jeg kunne skryte på meg det samme. Så fristende ut den frokosten din!!!:)

  SvarSlett
 3. Her er vi også hekta på smoothie om dagen. Sunt, godt og enkelt. Tipset om å fryse ned biter av godt moden banan skal jeg absolutt følge. Høres yummi ut! Favoritten her er for tiden ananas, mango og vaniljeyoghurt.

  SvarSlett
 4. Så sporty du er! Flinkis. :)

  Frokosten din så utrolig fristende ut. Det er jo dagens viktigste måltid og da synes jeg godt den kan se litt estetisk ut også. Jeg er hvertfall ikke av de som fikser den tørre skiva med ost uten pynt..
  Smoothie er genialt. Eller smuudi som min datter sier. Hun er helfrelst også. Og om hun hadde sett din hadde hun nok villet ha akkuratt den, lilla er favorittfargen og du hadde jo til og med lilla sugerør ;)

  En utrolig flott blogg du har, inspirerende og flotte bilder! Jeg la meg til som følger :)

  SvarSlett