søndag 18. januar 2009

ØnskebrønnenKitchen Aid-parken her i heimen består av klassikeren Artisan kjøkkenassistent og en blender, begge i eggshell. Kjøkkenassistenten kjøpte jeg etter å ha spart leeenge (fem måneder er lenge for ei som aldri har spart til noe konkret i hele sitt liv).
Nå roper de på en lillebror, og dette vidunderet av et vaffeljern må bli mitt. 4000 kroner for et vaffeljern er da alldeles ikke i overkant..

3 kommentarer:

 1. 4000 kroner for denne fantastiske innretningen er et røverkjøp! Vafler er selve hjørnesteinen i et sunt og balansert kosthold og da er dette et must;-)

  Howard får den ikke inn før til julehandelen, så hvis det ligger et 10 kilos drog under juletreet i år vil jeg være veldig, veldig lykkelig! Jeg har prøvd den hos en kompis som har tatt den med fra USA, den er helt utrolig bra!

  Godt å se andre mennesker som kan sette pris på selve legemliggjørelsen av begrepet brukskunst!

  Hilsen


  Hobbykokken Olav :-)

  SvarSlett
 2. hvis du får dette jernet til jul og ikke jeg så lenker meg fast med kjetting i juletreet til jeg også får et. Det blir ei herlig romjul det, hehe!

  SvarSlett
 3. Det har stått på toppen av ønskelista i 3 år nå, så det er mulig du må spandere litt kjetting på meg også. Min kjære var litt avvisende før, men jeg tror jeg har fått henne litt på glid etter at hun fikk smake noen nystekte "vafler" lagd med mozzarella, parmeskinke og basilikum lagd med det jernet...

  Vi krysser fingrene og lever i håpet :-)

  SvarSlett