mandag 29. juni 2009

En hemmelighet på boks -Bullens pilsnerkorv

Enkelte av oss kan sikkert huske de gode gamle dager da Gilde kunne tilby landets befolkning noe så grunnleggende godt som røkte kjøttpølser på boks, med lake i selvsagt. Det var lenge før tida da folket hadde begynt å tvile på om pølser egentlig var pølser. I vårt naboland fant jeg noe som trakk meg til seg på et ubestemmelig vis, nemlig Bullens pilsnerkorv. Jøss, var det første jeg tenkte. Dette må være en overlevning fra krigens dager. Slik ser boksen med Bullens pilsnerkorv ut.Det var noe med hans lille smil som lokket meg til å kjøpe en boks med hjem. Jeg fikk det for meg at det kanskje kunne være en sammenheng mellom Bullen og Mona-Lisa. Bare se på det lure smilet hans. Hvilken hemmelighet er det Bullen bærer på?
Bare ved å se på bildet skjønner man at han er en distingvert herre. Han liker sikkert å gå i operaen, han bruker bukseseler og har lommetørkle, ikke minst liker han en god pils og han kan sin korv. Han liker også å drikke pils til korv. Alt jeg fant ut om han!

I flere uker har Bullen sittet på kjøkkenhylla og kikket lurt ned på meg og jeg lurte ofte på hvem han var. En dag gikk jeg til verks. Jeg ble besatt av å finne ut hvem han var. Jeg trengte ikke lete lenge. Et helt univers åpnet seg for meg!

Det viste seg at han har en egen nettside der en kan lese alt om han. Mine mistanker var riktige. Visst var han en distingvert mann. Det var en utrolig oppdagelse.

På nettsiden kan man både kjøpe kunstplakat:


...Bullens warhol-inspirerte kokebok:


..og selvfølgelig, t-skjorten:


Jeg vil ha Bullen på veggen. Nå!
Mens jeg venter på hentelappen fra posten skal jeg skrive et brev til Gilde og spørre pent om ikke bokspølsene kan relanseres. De var uovertrufne.

2 kommentarer:

  1. Å ja! Pølser på boka var kjempegode. Smakfulle, faste og "sprø" på en måte som de vakuumpakkede bare kan drømme om.
    Finnes et ingen boksepølser lenger?
    Hm. Folkereisning for pølse på boks - jepp, jepp!

    SvarSlett
  2. Hi hi!! Festlig innlegg. Nå spiser ikke jeg pølser, men denne boksen var jo rett og slett så stilig at jeg burde kjøpt en for å ha. Denne mannen kan nok sine saker.

    SvarSlett