tirsdag 24. mars 2009

Dagens søteste, - mini-kiwi

På handletur på ICA i forrige uke var det smaksprøver på noe nytt, mini-kiwi!
Har aldri hørt om disse før, men allting mini sjarmerer jo meg og jeg kjøpte en kurv med hjem. De er på størrelse med en drue, og skallet kan også spises.Disse har nettopp vunnet førstepremien for dagens nusseligste frukt.

3 kommentarer:

 1. Åh, lage den selv? så spennende!!!:)
  Råder deg til å henge mye inn på festkaker.no fremover, der er det amsse inspirasjon og tips og finne1!! Du som er så flink med mat, er sikker på at kaka blir nyyydelig!!!
  Du må bare spørre om det er noe du lurer på, vi skal jo gifte oss ikke så langt fra hverandre! Om du trenger noe hjelp til pynten eller noe:) Vet ikke hvor mye du kan om slik på forhand:)
  Enn maten da? har dere funnet hva som skal serveres? med dine delikatesser på kjøkkenet, så tenker jeg at det ikke blir pølse og potet til middag,hehe.

  Trening ja, og slanking.
  Rart det der hvor mye man styrer og tuller og ordner for noe som skal skje en dag,hehe. Flere måneder i forveien.
  Men som sagt det er dag man alltid kommer til å huske, og minnene blir alltid å henge på veggen,hehe, så da er det bare og gjøre det beste ut av det:)

  SvarSlett
 2. Hæ? Mini-kiwi? Med skallet på...? At det var...? Du som har sett fenomenet i virkeligheten - har de krysset kiwi og druer? Interessant. Hvordan smakte det?

  SvarSlett
 3. Hei Silje:)

  Jeg skal snart begynne å gjøre litt research til kaka. Det er meget mulig jeg spør deg om råd når panikken tar meg! Til bryllupsmiddag tror jeg det blir skalldyr til forrett og reinsdyr til hovedrett. Jeg bare elsker reinsdyrkjøtt!

  Til deg, Janne Marijke, - kiwiene var gode og søte, men kanskje litt vel overmodne som du ser på bildet. Sånn blir det vel hvis man har reist fra andre siden av kloden.. lange flyturer tar på for alle og enhver!

  SvarSlett