mandag 9. mars 2009

Go team! Elise <3 Elle


Rundt nyttår sendte jeg inn bidrag til mitt favoritt-interiørmagasin Elle Interiør sin kreative konkurranse "Fang bordet" som handlet om å dekke det fineste festbordet. Å dekke et fint bord er ikke noe jeg prioriterer for ofte, så det var gøy å gjøre ekstra-ekstra flid. Mitt bidrag ble dekket en lørdag før jul i forbindelse med nyklassikeren Gourmetjulebordsaften med Erik og Lill. Lill hadde med indrefilet av reinsdyr som hennes godeste far hadde skaffet direkte fra kilden, og med mammas hjemmelagde rognebærgele var der intet å savne. Jeg kjøpte til og med et steketermometer for å ikke ødelegge verdens mest vidunderlige kjøtt.

På dagen suste jeg rundt i byen på let etter fin pynt, men endte i grunn opp med ting jeg hadde på lur fra før. Asbjørn var selvsagt superfotograf og tok lekre bilder som alltid.

Stor var overraskelsen da jeg idag fikk beskjed om at andreplassen ble vår og at en Canon fotoskriver er på vei i posten. Hurra! Nå kan det endelig printes ut litt bilder her. En ellers litt grå mandag ble plutselig Elle-glamorøs, og fiskebollene byttes ut med rødvei i en fei.

Link til konkurransen og flere festbordbilder finnes her

(Heldigvis så ikke Elle at jeg ikke hadde fått tid til å stryke duken i kaoset som oppstod da jeg innså at tida ble i knappeste laget).

2 kommentarer:

  1. Så flink du er! Gratulerer!

    SvarSlett
  2. Dette var gøy. Vi har mer reinsdyr på lager, så neste gang blir det første plassen. Hilsen Erik og Lill. Keep up the good work and we'll keep on chewin':-)

    SvarSlett