Glassene pyntet jeg med smeltet mørk sjokolade. Teknikken er såre enkel. Fyll smeltet sjokolade i et lite kremmerhus, klipp et lite hull i enden og sprøyt sjokkisen ut i glasset på en måte som ville gjort Jackson Pollock imponert. Mitt kall her i livet er å søle med sjokolade.

Dette trenger du til 2 porsjoner pannacotta:
100 gr hvit sjokolade
3 dl matfløte
½ beger vaniljekesam
3 ts vaniljesukker
2 plater gelatin
Gelatin legges i bløt i vann i ca 5 minutter. Klem ut vannet og smelt geltinen i en liten kjele. Varm opp matfløten til kokepunktet og ha i sjokoladebiter og vaniljesukker. Trekk platen av varmen. Når sjokoladen er smeltet røres blandingen glatt. Ha deretter i vaniljekesam og bland alt godt sammen. Hell i den smeltede geltinen og bland godt på nytt. Avkjøl noe og fyll blandinga over i serveringsglass. Sett kaldt i 4 timer.
Pasjonsfruktsaus
5 stk pasjonsfrukter
2 ts melis
3 ss vann
Del pasjonsfrukten i to og skrap ut fruktkjøttet med en teskje. Ha over i en liten kjele og bland inn melis og vann. Gi alt et lite oppkok og sett kaldt frem til servering.
Pynt pannacottaen med pasjonsfruktsaus og server.
Voila!
Så lekker dessert! Hege
SvarSlettDette ser fantastisk ut !
SvarSlettYummy :)